پايگاه خبری همدان پرس، نخستين رسانه آنلاین استان همدان در عرصه اطلاع رسانی
 
 درباره ما | تماس با ما | تعرفه آگهی | شناسنامه | پیوندها | خبرنامه | آرشیو | نظرسنجی | ارسال مطالب | RSS
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | شهر و شورا
کد مطلب:  8626تاریخ انتشار:  6 مهر 1394 - 13:14
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
اخبار ویژه » جشنواره ۲۹ فیلم نوجوان
بیست و نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های نوجوانان ایران - 106

 اسامی داوران سینمای بین الملل جشنواره فیلم های نوجوانان اعلام شد

داورانی از کشورهای آلمان، لبنان، اکراین، فیلیپین و ایران فیلم‌های بخش مسابقه سینمای بین الملل بیست و نهمین جشنواره بین المللی فیلم های نوجوانان را داور می کنند | سال ۱۹۸۹ بورسیه ایی به او تعلق گرفت تا در دانشگاه درباره تاثیر سینما بر تربیت کودکان مطالعه کند و در واقع مطالعات او در زمینه سینما و کودک از همین سال آغاز شد.
به گزارش همدان پرس؛ به نقل از ستاد ارتباطات و اطلاع رسانی جشنواره؛ داورانی از کشورهای آلمان، لبنان، اکراین، فیلیپین و ایران فیلم‌های بخش مسابقه سینمای بین الملل بیست و نهمین جشنواره بین المللی فیلم های نوجوانان را داور می کنند.

از سوی علیرضا شجاع نوری دبیر جشنواره، یوهانس اشمید از المان، ریم صالح از لبنان، اِوا نیمن از اکراین، روئنا مارتینز اولایان توزجواقلو از فیلیپین و فاطمه معتمدآریا از ایران به عنوان اعضای هیأت داوران بخش مسابقه سینمای بین الملل جشنواره معرفی شدند.

یوهانس اشمید  (آلمان)
کارگردان,فیلم نامه نویس فارق التحصیل رشته ی تئاتر و پژوهش فیلم سازی،مطالعاتتاریخ هنر در ارلانگن و مونیخ در بین سال های ۱۹۹۵-۲۰۰۱.همکاری در بسیاری از تئاتر ها و پروژ های فیلم سازی به عنوان دستیار و مشاور کارگردان از سال ۲۰۰۰ به عنوان کارگردان مستقل مشغول فعلیت است . نخستین فیلم بلند داستانی اش را با نام Blode Mutze   در سال ۲۰۰۶ نوشت و کارگردانی کرد. این فیلم در سال ۲۰۰۷ در بسیاری از جشنواره های ملی و بین المللی برنده ی جایزه ی بهترین فیلم و بهترین کارگردانی شد دومین فیلم او با نام دختر زمستان که محصول مشترک آالمان و اتریش است ر سال ۲۰۱۰ کارگردانی کرد. اشمید تا کنون بیش از ۳۰ اپرا برای تئاتر کودکان نوشته است و جوایز متعددی را ازآن خود کرده است. اون برنده ی جایزه ی بهترین فیلم کودک آلمان ۲۰۱۲،برنده ی فیلم بهترین فیلم نامه از جشنواره ی MDR-Rundfunkrat   جشنواره ی فیلم ۲۰۱۲  ، برنده جایزه نسل جوان از جشنواره Funf-Seen  ۲۰۱۱ و برنده جایزه پروانه طلایی بهترین کارگردانی از جشنواره بین المللی فیلم کودکان و نوجوانان اصفهان – ایران است.

ریم صالح  (لبنان)
کارگردان،مستند ساز و بازیگر.او پدری لبنانی و مادری مصری تبار دارد در حال حاضر در قطر زندگی می کند . صالح فارق التحصیل رشته ی رادیو و تولیدات تلویزیون و فیلم سازی از دانشگاه لبنانی-آمریکایی بیروت است.او فعالیت خود را در زمینه ی فیلم سازی را با بازیگری در مجموعه های تلویزیونی اغاز کرد و در رقابت های محلی بازیگران مجموعه های تلویزیونی جوایز متعددی را از آن خود کرد . او تا کنون به عنوان دستیار کارگردان در بسیاری از پروژه های فیلمسازی فعالیت داشته است که از جمله میتوان فیلم «وقتی مریم لب به سخن گشود»ساخته اسد فولادکار ۲۰۰۱ اشاره کرد که برنده جایزه شده است.او همچنین یک فیلم کوتاه با نام «چشم غیر مسلح» ساخته است و یک تئاتر بنام «بال ها» نوشته آرتو کاپیت را کارگردانی کرده است . صالح همچنین تا کنون فیلم های مستند تلویزیونی متعددی برای کانال کودکان الجزیره ساخته است.فیلم«چه پیش خواهد آمد»تازه ترین اثر برای این کارگردان است که فیلم مستند مستقل است که صحنه های فیلم در سرزمین مادری کارگردان می گذرد.

فاطمه معتمد آریا  ( ایران)
فاطمه(سیمین)معتمد آریا یکی از بازیگران سرشناس ایرانی است.که تا کنون بیش از ۷۰ جایزه ملی و بین المللی از جشنواره های متعدد با خود به خانه برده است.او فعالیتش را از بازی در تئاتر ودر دوران نوجوانی آغاز کرد و سال ها تجربه بازی در صحنه های مختلف تئاتر را در کوله بار حرفه اش دارد.او پس از سال ها تلاش به یکی از سرشناس ترین و آگاه ترین بازیگران ایران تبدیل شد.او در بیش از ۵۰فیلم سینمایی بلند و کوتاه بازی کرده است و در کارنامه ی کاری این بازیگر به سینمای ایران همکاری با کارگردانان خوب و مشهوری همچون عباس کیارستمی،محسن مخملباف و رخشان بنی اعتماد به چشم می خورد. در بین جوایز متعدد بین المللی معتمد آریا می توان به جایزه بهترین بازیگرزن از جشنواره مونترال ۲۰۱۱،جایزه افتخاری هنری لانگ لوا ۲۰۱۲ اشاره کرد. همچنین او داور بسیاری از جشنواره های معتبر جهانی نیز بوده است از جمله جشنواره های تورینو ،روتردام،مونیخ، پوسان، توکیو،مصر،دهلی،بریسبن،تاجیکستان،ابوفظبی و وسول. امسال پرتره ایی از فاطمه معتمد آریا بازیگر زن سینما و تلویزیون به همراه ۱۵ چهره بین المللی حامی حقوق بشر در گالری سازمان ملل در نیویورک به نمایش در آمده است.

اِوا نیمن ( اوکراین)
فازغ التحصیل رشته ی حقوق از دانشگاه فیلیپن آلمان ، فارغ التحصیل رشته ی فیلم سازی از موسسه فیلم سازی برلین ۲۰۰۷ و ساخت فیلم مستند راه خدا به عنوان پروژه پایان نامه که در این فیلم در سال ۲۰۰۷برنده ی جایزه بهترین فیلم اولی از جشنواره  استعداد های درخشان فیلم سازی برلین شد.او ساختار یک فیلم کوتاه و۳ فیلم مستند بلند داستانی به نام های سامری اتومری ۲۰۰۱ ،مثل قدیم ها۲۰۰۴، راه خدا ۲۰۰۷،در رودخانه ۲۰۰۷، آهنگ برتر ۲۰۱۵ و ... را در کارنامه دارد که در جشنواره های متعدد بین المللی شرکت کرده و جوایز متعددی بدست آورده است. نیمان همچنین در بیست و هفتمین دوره جشنواره بین المللی فیلم کودکان و نوجوانان اصفهان جایزه ی ویژه هیئت داوارن و بهترین دستاورد های هنری را برای فیلم خوانی با برجک کسب کرده او در حال حاضر در آلمان زندگی می کند.

روئنا مارتینز اولایان توزجواقلو  (فیلیپین)
مؤسس و در حال حاضر مدیر مؤسسه فیلمسازی و هنر برای کودکان در استانبول را بر عهده دارد.علاقه ی وافر او به کودکان و سینمای کودک مجب شده تا مدت ۳۰سال به عنوان مشاور و برگزار کننده جشنواره های متعدد فیلم و تئاتر کودک فعالیت کند. او در زمینه های متعدد کارهای کارشناسی و مشاوره انجام دهد.او کار خود را به عنوان یک معلم آغاز کرد و همزمان به ساخت فیلم هم مشغول بود.فعالیت فیلم سازی او در کنار تحصیلاتش در زمینه تربیت کودکان در نهایت او را به سمت کار بر روی سینما کودک سوق داد . پیش از آغاز فعالیت در ترکیه جزء هیئت مؤسس بنیاد فیلمسازی کودکان فیلیپین فعالیت میکرد . روئنا مارتینز تحصیلاتش در زمینه تربیت کودک را در دانشگاه فیلیپین در سال ۱۹۸۳ به پایان رساند و در سال ۱۹۸۸  در مقطع کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شد. سال ۱۹۸۹ بورسیه ایی به او تعلق گرفت تا در دانشگاه درباره تاثیر سینما بر تربیت کودکان مطالعه کند و در واقع مطالعات او در زمینه سینما و کودک از همین سال آغاز شد.
ایمیل مستقیم:   info@hamedanpress.irشماره پیامک:   500023370000
  برچسب ها: همدان پرس

همدان پرس

, جشنواره

جشنواره

نظر شما:
[ لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید ]
نام: 
نظر شما: 
*
ایمیل: 
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
*       
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | پیوندها | آرشیو | RSS
همدان پرس؛ رسانه آنلاین با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به همدان پرس است و باز نشر مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
info@hamedanpress.ir